Itt iratkozzon fel, hogy minden programról időben értesüljön!

Név:*

E-mail:*
Település:*

*Kattintson ide a jogi és adatvédelmi információkért

Tudásod a jövőd

Január 14-én induló számítógépes tanfolyamra jelentkezőket várunk!
A tanfolyam 90 órás. A TÁMOP 2.1.2 - Tudásod a jövőd program keretében.
90 óra: IKT Alapok 0-1 30 óra, ECDL Operációs Rendszerek 20 óra,
ECDL Szövegszerkesztés 30 óra, ECDL Internet és kommunikáció 10 óra.
A tanfolyam díja: 4.500 Ft (85.000 Ft állami támogatással).
A tanfolyam kedd és csütörtöki napokon 16.30-tól 20 óráig tart.

 

95-98%-os támogatás informatikai és idegen nyelvi képzésekre, szinte bárkinek

 
Tudásod a jövőd! Százezer felnőtt ülhet iskolapadba Magyarország Kormánya és az Európai Unió sosem látott mértékű képzési támogatásának köszönhetően. Kulcskompetenciáikat fejleszthetik a 18. életévüket betöltött állampolgárok az elkövetkező bő két évben. Az informatikai- és a nyelvképzésnek köszönhetően sokan visszatérhetnek a munkaerőpiacra. A Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal által megvalósított, „TÁMOP 2.1.2. Idegen nyelvi és informatikai kompetenciák fejlesztése" című kiemelt projekt olyan támogatást nyújt, amely elősegíti az Új Széchenyi Terv és az Európai Unió közös céljának; a tudás alapú társadalom megvalósulását Magyarországon. A közel 12,5 milliárd forintos összértékű felnőttképzési programban kiemelt figyelem fordul a hátrányos és leghátrányosabb helyzetű kistérségek lakói felé.

A képzések 2012. december elején indulnak, az ország egész területén. Két évig folyamatosan - minimálisan 100 ezer főt - fognak képezni.

 A fejlődés legfontosabb eleme a tudás, illetve az azon alapuló gazdaság és társadalom. A támogatott képzések ehhez nyújtanak segítséget azzal is, hogy a programba a hátrányos- és leghátrányosabb helyzetű kistérségek lakóit nemcsak bevonják, de extra kedvezményben is részesítik (ők 98%-os támogatásra jogosultak).
Az informatikai és idegen nyelvi tudással nemcsak az információk köre bővül, hanem komfortosabbá válik a mindennapi élet, valamint nagyobb az elhelyezkedési esély is a munkaerőpiacon.

 A projekt kiemelten kezeli a munkanélkülieket, a kismamákat, a romákat, a diploma megszerzésére készülőket, a legszegényebb környezetből jövő jelölteket és a 45 év felettieket, de bárki jelentkezhet:
- aki elmúlt 18 éves,
- nincs nappali tagozatos államilag finanszírozott középiskolai és felsőoktatási hallgatói jogviszonya,
- nem vesz igénybe más, azonos témájú európai uniós képzési támogatást.

 Az élethosszig tartó tanulás jegyében a képzéseknek nincs felső korhatára.
Az a személy, aki megfelel a részvételi feltételeknek, maximum bruttó 90.000 Ft képzési keretösszeg felhasználására válik jogosulttá. A támogatás összegét az eredményesen elvégzett, illetve tanúsítvánnyal igazolt képzések után a képző bankszámlájára utaljuk át. A hátrányos helyzetű kistérségekből jelentkezőknek csak 2 % önrészt kell befizetniük, a többieknek 5% az önrész.

A 90.000 Ft-os keretösszeg megosztható több tanfolyamra is. (pl. 30.000 Ft Informatikai képzés és 60.000 Ft nyelvi képzés)

 

Jelentkezzen most nálunk!

Informatikai és idegennyelvi képzéséket indítunk azonnal, mihelyt összejön a tanfolyamok indításához szükséges létszám. Akár az Ön lakóhelyén is, kihelyezett képzések formájában.

 

A jelentekezési lap kiölthető ITT!

 

A tanfolyamokon való részvétel feltételei ITT!

 

A program hivatalos honlapja: www.tudasodajovod.hu

 

2012-11-22 - informatika, tanfolyam

Megosztás:    


Írja meg véleményét!
Név: *
E-mail: *
Weboldal:
Vélemény: