Itt iratkozzon fel, hogy minden programról időben értesüljön!

Név:*

E-mail:*
Település:*

*Kattintson ide a jogi és adatvédelmi információkért

Gyermekszínházi bérlet 2014/2015

GYERMEKSZÍNHÁZ 2014/2015.

HEVESI SÁNDOR MŰVELŐDÉSI KÖZPONT

 

Csukás István-Bergendy István:
SÜSÜ, A SÁRKÁNY
zenés mesejáték a budapesti Fogi Színháza előadásában

Süsü, a híres egyfefű, egy jóindulatú sárkány, akit eredeti hazájában, a többfejű sárkányok földjén gyakran kigúnyoltak egyetlen feje miatt. Süsü egy légynek sem tudna ártani, így az ellenséget is inkább meggyógyította, amiért apja a Sárkánykirály kitagadta. Süsü , vajszívével és kétbalkezességével elbűvöli a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Szepes Mária-Bor Viktor:
Pöttyös Panni
zenés mesejáték a Szabad Ötletek Színháza előadásában

Pöttyös Panni  Meseország legkíváncsibb kislánya. Mindaz a csodálatos dolog megtörténik vele, ami bármely más gyermekkel. A mesében titkos kulcs rejtőzik, s megtalálójának kívánságai teljesülnek. Beleleshet a múltba és a jővőbe. A végén rájön egy nagy igazságra is, hogy a barátságnál, a szeretetnél, az otthon melegénél és Imama sütijénél nincs fontosabb a világon.

Kipling-Barcsik:
Maugli, a dzsungel fia
zenés mesejáték a budapesti Görbetükör Társulat előadása

Mindenki ismeri a szép és klasszikus történetet, az árván maradt kisfiúról akit a farkasok nevelnek fel a dzsungelben. Jókat derülünk a két csupa szív barát Balu medve és Bagira a fekete párduc aranyos esetlenségein, megborzongunk Ká a kígyó gonoszságától, félünk Sirkántól a tigristől  majd nevetünk a majom és a keselyű csapat mókázásán. Új feldolgozásban, szép kivitelben és fülbemászó zenékkel szeretnénk tartalmas szórakozást nyújtani a gyerkekeknek.

Fenyves-Pálosi:
Boszorkányok éjszakája
táncos, zenés mesejáték, a budapesti Mozdulatművészeti Társulat előadásában.

A gonosz boszorkány, vasorrú bába, vénséges banya… a modern mesék sok ijesztő, negatív megnevezését próbálják felülírni, hogy helyette a mesék boszorkányos varázslata kerítse hatalmába a kicsiket és nagyokat egyaránt. A boszorkányok egész életükön át gyűjtőgetik a tudást, a varázslatokat, a varázsigéket és a varázsfőzetek recepjeit. A játékos interaktív táncelőadás életre kelti a mesék archaikus világát. A darab merít a népmesék világából, gazdagítva a fiatalok tudását, színesítve fantáziájukat.

 

Bérlet ára: 2.500 Ft, mely két részletben is váltható! A második részletet november 15-ig kell kiegyenlíteni.

Az előzetesen megrendelt bérletek megvásárolhatók október 15-16-án, 9-17 óráig.
Telefon: 30/205-74-64 vagy hsmk.g.edit@kanizsaikultura.hu


Megosztás:    


Írja meg véleményét!
Név: *
E-mail: *
Weboldal:
Vélemény: