Itt iratkozzon fel, hogy minden programról időben értesüljön!

Név:*

E-mail:*
Település:*

*Kattintson ide a jogi és adatvédelmi információkért

Ajánló

Egy kulturális intézmény nem tud működni látogatók nélkül. Semmi értelme üres széksorok előtt nyitva tartani a kiállításokat, üres széksorok számára játszani színházi előadásokat, közönség nélkül tartani koncerteket. A Kanizsai Kulturális Központ a város intézménye: Önöket várjuk, töltsék meg tereinket, töltsék meg élettel azokat a rendezvényeket, melyeknek a létrehozásában segédkezünk, közreműködünk.

Éppen ezért szeretnénk, hogy rendezvényein híre minél több emberhez eljusson.

Programjaink ismertetőjét, emlékeztetőjét az új technikáknak köszönhetően ma már egyre többen olvassák az interneten, a közösségi oldalakon, kapják meg email hírlevélben. Talán Ön is közéjük tartozik. Biztos azonban, hogy nagyon sok érdeklődőhöz nem jutottunk még el.

Arra kérjük, segítsen bővíteni olvasónik körét! Biztosan van olyan ismerőse, aki szívesen fogadná, ha rendszeresen hírt kapna programjainkról. Ajánlja neki hírlevelünket! Töltse ki az itt látható űrlapot, írja be ismerősen nevét, email címét, neki szóló üzenetét, majd a saját nevét és email címét.

Név:*
E-mail:*
Üzenet annak, akit ajánl:
Az Ön neve:*
Az Ön email címe:*

Mi történik az ajánlás elküldése után?

Senkinek nem akarunk a terhére lenni, nem fogunk törvénytelen spamokat küldözgetni. Az elküldött ajánlást az ismerőse egy emailben kapja meg, melynek a feladója a hirlevel@kanizsaikultura.hu lesz. Ebben lesz egy link, melyre kattintva eldöntheti, hogy kér-e az Ön által ajánlott levelekből. Ha nem, az email cím törlődik.

Köszönjük segítségét!

2012-01-16

Megosztás: